بروزرسانی: 22 آبان 1404
ادویه باترکریم کدو تنبل وگان

دوستداران یخبندان، شاد باشید! ما یک جفت عالی برای نان کدو حلوایی، کوکی ها، کیک ادویه ای و موارد دیگر مورد علاقه شما داریم: کرم کره ای کدو حلوایی! منحط، شیرین، کره ای است (اما... سبزی + بدون لبنیات!) و به طور کامل کدو تنبل ادویه دار.
این رویای ظریف پاییزی فقط یک رویاست 1 کاسه، 5 دقیقه، و 4 مواد تشکیل دهنده دور خوراک کدو تنبل مورد علاقه خود را بگیرید و بیایید تزئین را شروع کنیم!

این فراستینگ ساده با باترکریم با مخلوط کردن کره (وگان) و پودر قند با همزن برقی شروع می شود تا یکدست شود. نرم، سبک و کرکی.

سپس اضافه می کنیم طعم های پاییزی: پوره کدو تنبل و ادویه پای کدو تنبل، به علاوه کمی نمک (اختیاری است اما در صورت استفاده از کره بدون نمک توصیه می شود) برای افزایش طعم.

دوباره مخلوط کنید و ظاهر عالی خواهید داشت. با مهارت کدو تنبل y فراستینگ با طعم پاییزی!

ما امیدواریم که شما عاشق ادویه کدو تنبل فراستینگ باشید! که آن:
ظریف
کره ای
منحط
توانایی های متنوع
شیرین اما نه بیش از حد شیرین
وگان + بدون لبنیات
& ایده آل برای پاییز!
از این فراست خوشمزه روی کاپ کیک، کیک ادویه، نان کدو تنبل، کلوچه و موارد دیگر لذت ببرید!
غذاهای ادویه دار کدو تنبل بیشتر
اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی دوستان

سهام 10 (وعده 2 قاشق غذاخوری)
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
- 1/2 فنجان کره گیاهی نرم شده (ما کره لبنی Miyoko را دوست داریم // اگر وگان/بدون لبنیات نباشد نیز کار خواهد کرد)
- 2 فنجان پودر قند اگر گلوله شد الک می کنیم (مطمئن شوید که ارگانیک و گیاه پسند باشد)
- 2 قاشق غذاخوری پوره کدو حلوایی
- 1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو تنبل
- 1 خرج کردن نمک دریا (انتخاب من // در صورت استفاده از کره شور حذف کنید)
- با استفاده از همزن برقی در یک کاسه متوسط، کره گیاهی نرم شده و پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید تا نرم، سبک و پفکی شود.
پوره کدو تنبل، ادویه پای کدو تنبل و نمک (اختیاری) را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
- روی مافین، کلوچه ادویه دار، نان کدو تنبل، کلوچه و موارد دیگر سرو کنید! اگر بلافاصله از آن استفاده می کنید، می توانید فراستینگ را تا 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید. یا برای استفاده بعداً آن را در ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید تا ذوب نشود. تا یک هفته در یخچال یا یک ماه در فریزر قابل نگهداری است.
وقتی آماده استفاده شد، 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید و قبل از تزئین کیک/کاپ کیک خوب هم بزنید.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=di6j47_HnaE[/embed]
*اطلاعات تغذیه تقریبی است.
ارسال: 1 (2 قاشق غذاخوری) سرو کالری: 167 کربوهیدرات ها: 24.4 g پروتئین: 0 g چربی: 8 g چربی اشباع شده: 6.4 g چربی های چند غیر اشباع: 0 g چربی های تک غیر اشباع: 0 g چربی های ترانس: 0 g کلسترول: 0 میلی گرم سدیم: 53 میلی گرم پتاسیم: 10 میلی گرم فیبر: 0.2 g شکر: 23.6 g ویتامین A: 79 IU ویتامین C: 0 میلی گرم کلسیم: 2.5 میلی گرم آهن: 0 میلی گرم
منبع: https://minimalistbaker.com/vegan-pumpkin-spice-frosting/